Ceas Smith & Wesson Clasic Black

Ceas Smith & Wesson Clasic Black

Ceas Smith & Wesson Clasic Black

Ceas Militar Smith & Wesson Military, nylon, otel inoxidabil, diametru cadran 3.5 cm, 42g, rezistent la apa

Mai multe informatii

Descriere produs:

  • Material carcasa: Otel inoxidabil
  • Material bratara: Nylon
  • Culoare bratara: Negru, Olive Green, Coyote
  • Culoare cadran: Negru, Olive Green
  • Diametru cadran: 3,5 cm
  • Lungime curea: 26 cm
  • Latime curea: 2 cm
  • Greutate: 42 g
  • Accesorii: cutia contine 3 curele de schimb
  • Rezistenta la apa

Tehnologie unica pentru ceasuri unice: ceasurile SMITH&WESSON din gama MILITARYsunt usor de citit in conditii de lumina slaba si chiar si in intuneric total. Dispozitivele de iluminare folosesc fie proprietatile fosforului fie energia inmagazinata in bateria care vine inclusa in pachetul standard.

Ceasurile SMITH&WESSON sunt potrivite pentru companiile de paza si protectie, fortele speciale, pasionatii de aventuri si sport cat si cei care doresc sa aiba si sa foloseasca un ceas robust ce inglogeaza functionalitate si tehnologie de ultima ora. Puteti alege dintr-o gama variata de modele si culori si suntem convinsi ca veti gasi un ceasSMITH&WESSON care sa va satisfaca toate cerintele.

Gama MILITARY a ceasurilor SMITH&WESSON are la baza componente cu precizie japoneza.

Ceasul SMITH & WESSON *MILITARY BLACK* este proiectat sa reziste la scufundarea in apa. Pentru a atinge acest scop este obligatoriu sa impingeti la maxim rotita care serveste la reglarea orei, minutelor si a datei. Bateria foloseste inmagazinarea pe baza de litiu a energiei iar durata de exploatare este de 4 ani. Carcasa este confectionata din otel inoxidabil iar bratara din nylon oferind mobilitate, confort si rezistenta optime. Folosind proprietatile fosforului citirea pe timp de noapte a  timpului si datei se face foarte usor. Marcajele orelor sunt duale in sistem 0-24 ore cat si 1-12 AM/PM. Ecranul din cristale minerale ofera rezistenta ridicata la zgarieturi. Data este afisata in locul cifrei 3 pentru a asigura un design deosebit si o functionalitate optima. Rezistenta la socuri confera ceasurilor SMITH&WESSON robustete si durabilitate in timp. Pentru ca pachetul sa fie complet ceasul vine intr-o cutie de prezentare transparenta, nemaifiind nevoit sa cautati prin magazine o cutie potrivita pentru a-l putea oferi cadou. In pachet primiti in plus 3 curele ergonomice de schimb: negru, oliv, bej.

Ceasurile SMITH&WESSON au garantie timp de 2 ani impotriva defectelor de fabricare, va asigura calitate ireprosabila la standarde SUA.

1 alte produse in aceeasi categorie: