Spray paralizant cu 100ml

Spray paralizant cu 100ml

Spray paralizant cu 100ml

Spray paralizant cu CS ce contine 100ml si are clip pentru prins la centura sau la buzunar.

Mai multe informatii

Descriere produs:

Efectul Defenol-CS si KO-CS Gas dureaza peste sapte ore, in functie de intensitatea aplicarii, ambele substante sunt nontoxice daca sunt aplicate conform instructiunilor, ne producand daune permanentesi sunt omologate de autoritati. Acest spray nu necesita permis.

Descriere produs:

  • cantitate: 100 ml
  • continut spray biodegradabil
  • eficienta maxima: 1 -1,5 m


AVERTISMENT
-  la distante mai mici de 1 m exista pericolul producerii de vatamari grave
-  a NU se pulveriza impotriva vantului
-  a Nu se expune direct sub razele soarelui
-  a NU se arunca in foc
-  a NU se lasa la indemana copiilor
-  a NU se folosi impotriva animalelor care nu reprezinta un risc pentru dvs.

ATENTIE
Magazinul nostru comercializeaza acest produs numai persoanelor care au peste 18 ani. Recomandam detinerea acestui produs de catre persoanele peste 18 ani.

Spray-ul cu piper jet este destinat exclusiv pentru autoaparare! Codul Penal prevede, la art. 372, faptul ca portul sau folosirea fara drept a obiectelor periculoase la adunarile publice, la manifestarile cultural-sportive, in locurile special amenajate si autorizate pentru distractie ori agrement sau in mijloacele de transport in comun se pedepseste cu inchisoare de la sase luni la doi ani sau cu amenda. De asemenea, portul sau folosirea acestor obiecte in institutii publice se pedepseste cu inchisoare de la unu la trei ani sau cu amenda. Prin obiecte periculoase se intelege cutit, pumnal, arme neletale care nu sunt supuse autorizatiei, dispozitive pentru socuri electrice sau cu substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant.

11 alte produse in aceeasi categorie: